mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

A jó öreg klasszikus porszívókat elővenni sosem kényelmes folyamat, főleg nem akkor, amikor egyik konnektorból a másikba kell dugni a kábelt. Persze néha mindenképpen szükség van rájuk, hiszen szívóerejükkel még a vezeték nélküli eszközök nem tudnak nagyon versenyezni. Ellenben utóbbiak között is nagyok a különbségek, most pedig egy szintén erős, nagy tudású porszívót tesztelünk, méghozzá a Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10-et, ami a beépített kijelzőjével, számos tartozékával, nagy szívóhatásával és felmosós képességével hívja fel magára a figyelmet.

Külsőleg azért robusztus, mégis könnyen kezelhető készülékről van szó, amihez csomó kiegészítót kapunk a dobozban; ezek közé tartozik a falra szerelhető tartó, ami képes magát a porszívót és egy plusz akkumulátort is tölteni egyszerre.

Merthogy a telep cserélhető, ez elég egyedi képesség, a 3000 mAh-s energiaforrás egy feltöltéssel eco módban akár 65 percnyi üzemidőt is garantál, ez a standard vagy high power módokra váltva csökkent természetesen. A módváltást a porszívó végén lévő gombbal végezhetjük, ilyenkor a színes és nagyfelbontású kijelzőn láthatunk mindent. Mellette is van egy gomb, hogy ne kelljen állandóan húzni a ravaszt, hanem akár hosszabb ideig is üzemeljen enélkül a masina.

A tartozékokra visszatérve. Van még egy méltán népszerű atkafej a kanapék és párnák takarításához, egy szűkítő fej a kis résekhez, egy polcokhoz szükséges fej is akad, plusz egy motorikus kefefej, ami gubancálló kialakítással bír, így sokkal kisebb eséllyel tekerednek fel rá hajszálak vagy az állatszőr. Még egy 230 ml-es víztartály is jár a dobozban, amit erre tudunk felszerelni, hogy ne csak porszívózni, hanem felmosni is egy slunggal tudjunk (ehhez az “on”-ra kell állítani ezt a részegységet).

A Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 szívőereje 150 AW, ami nagyon komoly teljesítmény, ahogy a 125 000 RPM-es motor is modernnek számít. A portartály nagyobb a kategória átlagánál, 0,6 literes, itt keringeti a levegőt a porszívó, hogy a porszemek ne tapadjanak le. Hogy ezek ne is jussanak vissza a levegőbe, arról a cserélhető szűrő gondoskodik, az apró szemcsék 99,97%-át bent tartja.

A kefehenger automatikusan képes felismerni a különböző felületeket, így sima padlón halkabb és kisebb a teljesítménye, szőnyegre térve viszont nő a szívóerő, hogy tökéletes legyen a takarítás. A G10 tehát sokat tud, az ára pedig ehhez képest egyáltalán nem vészes, főleg például a Dysonhoz mérve, most jelenleg 80-90 ezer forint környékén kapható meg, szóval érdemes lecsapni rá, maximálisan kisegít a mindennapi takarításban.
mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház