mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

Reménykedhetünk még abban, hogy lesz idén hőség, arra pedig szinte mérget is vehetünk, hogy jövőre biztosan melegünk lesz a nyáron. Akinek viszont a klíma nem megoldás, hiszen vagy megfázik tőle, vagy allergiás rá, annak bizony a ventilátor lehet jó alternatíva. Egy videóban már mutattunk is egy nagy tudású kütyüt, ám van annak egy olcsóbb változata is, amit Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite néven lehet megtalálni például az Mi Store-okban. A készülék külsőleg ugyanúgy néz ki, mint a sima Fan 2, de azért pár dologban hozzá képes azért kevesebbre képes.

Az alant látható videóban mesélünk majd el mindent részletesen, szöveges formában most tárgyilagosak maradunk. Egy 7 lapátos ventilátorról van szó, aminek az összeszerelése mindössze 5-10 percet vesz igénybe, aki már bajlódott IKEA bútorokkal, az 3 perc alatt megoldja ezt. A DC motor miatt kevesebbet fogyaszt, ráadásul csupán 3,4 kg és földön illetve asztalon is használható, attól függ, kivesszük-e a középső elemet.

Maximális fokozaton akár 16 méterre is képes eljuttatni a levegőt, ilyen 27 m3/perc a levegőszállítása. Három gomb van a tetején, ezekkel a bekapcslást, a normál/éjszakai módot, a forgatást és az időzítést érjük el. Három fokozatban képes fújni, alapvetően minimális szinten (éjszakai mód) nagyon csendes, mindössze 26-30 dB, kényelmesen lehet aludni mellette.

Viszont a címben is látható, hogy okosventilátor. A fenti kisfilmünkben részletezzük, hogyan kell párosítani a Xiaomi Home programhoz, de elég egyszerű a folyamat, kell egy 2,4 GHz-es hálózat, WiFi és pár perc türelem.

Utána már telefonról tudjuk állítani ugyanazokat a funkciókat, amiket a gombokkal is, csak ugye így kényelmesebb és távolról is megoldható, plusz automatizáló folyamatokat is létrehozhatunk.

A Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite tehát külsőleg azonos a Fan 2-vel, de nem lehet szabályozni, hogy mennyire forogjon (90 fokban működik és kész), nyilván kisebb egy kicsit a teljesítménye, egy hangyányival érződik, hogy gyengébb a minősége, cserébe viszont úgy 30-40%-kal olcsóbb, tehát akinek ez szempont, nyugodtan látogasson el az Mi Store-okba, vagy éppen a Xiaomi.hu webshopba, nem fog csalódni az eszközben.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház