mstore A legnépszerűbb Xiaomi & Ecosystem termékek az mStore webáruházban.

Nagy örömhírrel szolgált az Amazfit, hiszen frissült a Zepp alkalmazás, ezáltal pedig az újgenerációs okosórák is. És a hangsúly most nem az új funkciókon, hanem a nyelvi beállításokon van, hiszen elérhetővé vált anyanyelvünk is a listában.

Ezáltal pedig maga az alkalmazás is többek között magyar nyelven beszél hozzánk, így sokkal könnyebb navigálni a számos szolgáltatás között, könnyebben ki lehet elemezni az adatokat. Nyilván vannak még apró stilisztikai hibák, de üsse kavics, nem könnyű a magyar nyelvtan.

A Zepp appon kívül pedig az órát is magyar nyelvre állíthatjuk, márpedig ez igencsak nagy fegyfertény, hiszen kevés okosóra tud magyarul a kategóriában. A funkciók között bóklászva pedig látszik, hogy lényegében minden le lett fordítva.

Ez a fenti és a lenti képsorokon is látszik, egy Amazfit GTR 3 Pro modellen néztük meg a magyar menüpontokat, de az egész 3-as sorozatra érvényes a nyelvbeállítás lehetősége (GTR 3, GTS 3).

A sorozat tagjai pedig már megvásárolhatók az mStore üzletekben (Lurdy, Szeged, Debrecen), hamarosan pedig a webshopba is felkerül majd, érdemes figyelni az oldalt.

mStore

mStore Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
mStore Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
mStore Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.mstore.hu
FacebookmStore
InstagrammStore
YouTubemStore