mstore A legnépszerűbb Xiaomi & Ecosystem termékek az mStore webáruházban.

Még márciusban mutatta be a Black Shark 5 sorozatot a Xiaomi, ami áll a Black Shark 5-ből, az 5 Próból és az RS-ből. Eddig csak Kínában voltak kaphatóak a mobilok, ám kettő közülük végre Európában is elérhető lesz.

A nemzetközi változatok bemutatójára ennek ellenére június 8-án Malajziában kerül sor, helyi idő szerint este 7-kor, az eseményt pedig Facebookon és TikTokon is nyomon lehet követni.

Black Shark 5

Az RS-ről egyelőre nem esik szó, de igazából a másik két modell is kiváló lehetőség a gamerek számára. A Black Shark 5 és 5 Pro előlapján egy 6,67″-es, 10 bites, Full HD+ felbontású és 144 Hz-es AMOLED kijelző található, az oldalakon pedig fizikai ravaszokkal emeli a legmagasabb szintre a játékok futtatását a két készülék.

Hardverben jobb a Pro, hiszen ott Snapdragon 8 Gen 1-re számíthatunk, a sima változatban Snapdragon 870 dolgozik. Különbséget még a kameráknál figyelhetünk meg, a Pro hátlapján 108 MP-es a fő egység, a másik modellnél pedig 64 MP-lel kell beérnünk. Villámgyorsan tölt ráadásul a Pro, a 4650 mAh-s akkumulátor 120W-tal mindössze 15 perc alatt feltölthető. Az árakat egyelőre még nem ismerjük, de kíváncsian várjuk.
mStore

mStore Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
mStore Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
mStore Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.mstore.hu
FacebookmStore
InstagrammStore
YouTubemStore