mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

Jól tudjuk, hogy a Xiaomi hatalmas vállalattá nőtte ki magát az elmúlt évtizedben, és rengeteg különböző típusú elektronikai terméket gyárt. Az viszont még így is meglepett mindenkit, amikor a gyártó bejelentette, hogy belép az autóiparba. Sőt, ez a pillanat már nincs is olyan messze, hiszen a cég vezetője szerint 2024 első felében indulhat meg a négykerekű tömeggyártása.

Természetesen nem a Xiaomi az első telefongyártó, ami szemet vetett erre a szegmensre, de talán az első, aki végül bele is vág az autógyártásba. Lei Jun szerint az első modell 2024 második felében válhat elérhetővé. Szavainak köszönhetően azonnal ugrott 5,4%-ot a részvények értéke, szóval lesz azért és kell is miből meríteni, mivel egy korábbi bejelentés során már elmondták, hogy 10 milliárd dollárt szánnak a projektre.

A nagy kérdés még, hogy ki lesz a Xiaomi partnere a gyártás során, egyáltalán lesz-e bárki, aki karöltve indul meg az esetleges siker felé, vagy a vállalat inkább megold majd mindent házon belül? Vajon egy SUV vagy egy személyautó lesz az első produktum?

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház