mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

Egyértelműen a Redmi viszi a pálmát az alsó és a középkategóriában is, hiszen rendkívül agresszív árazás és remek tudás jellemzi ezeket a modelleket, gondoljunk csak a Redmi 9T-re, vagy éppen a Redmi Note 10-re. A sort pedig minden bizonnyal az újonnan bemutatott Redmi 10 folytatja, ami megint leigázhatja a konkurenseket.

Kezdjük a legjobb hírek egyikével; a Redmi 10 előlapján egy 6,5″-es, Full HD+ felbontású IPS kijelző található, ami akár 90 Hz-es képfrissítésre is képes. A hardver is nagyot fejlődött, ebben a telefonban debütál a Helio G88 lapka, ami lényegében a G85 erősebb és frissebb változata.

A Xiaomi a hátlapi összeállításnál is figyelt, hiszen egy 50 MP-es fő kamerát rakott ide, ami messze a legnagyobb felbontású egység ebben a szegmensben. Emellé jár egy 8 MP-es ultranagy látószögű szenzor, valamint két darab 2 MP-es kiegészítő kamera is. A szelfi fényképező 8 MP-es.

A Redmi 10 akkumulátora minden bizonnyal hosszú üzemidőt garantál majd, hiszen 5000 mAh-s, ezt 18W-tal lehet tölteni, ráadásul maga a készülék is tud más mobilokat etetni, méghozzá kábelesen és 9W-tal. A dobozban benne lesz a 22,5W-os adapter is.

És még mindig nincs vége. Az újdonság sztereó hangszórókkal hívja fel magaára a figyelmet, nem maradt el a 3,5 mm jack kimenet és az oldalra szerelt ujjlenyomat-olvasó sem. Az egyetlen hiányosság, hogy az Android 11-et és MIUI 12.5-ös futtató modell nem bővíthető microSD-vel.

A Redmi 10 háromféle változatban és több színben is megvásárolható lesz, a 4/64 GB-os külföldön 180 dollárba, a 4/128 GB-os 200 dollárba, a 6/128 GB-os pedig 220 dollárba fog kerülni. A készülék Magyarországon is kapható lesz, de ennek az időpontja és az árazás egyelőre nem ismert.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház